fbpx
 

Details

Time: juli 11, 2021 16:00

About Tour

Stadsstrand – Vlaardingen

 

Lekker chillen in het zand op het strand aan de Nieuwe Maas, een lekker hapje en drankje erbij en luisteren naar de nieuwste songs van Silver Pockets Full…
Op het Stadsstrand vind je alles wat je op Koh Phangan ook kan doen. Slagje kleiner wellicht en in de polder, maar dat doet vast geen afbreuk aan het zomerse gevoel!
Op het Stadsstrand kan je genieten van een eenvoudige, maar goede kaart! Je drinkt bij ons je favoriete cocktail (al dan niet zonder alcohol), zo’n beetje elk soort Vulcaan biertje dat bestaat en tal van andere drankjes. Ook kan je terecht voor een lekkere hap. We hebben ook bescheiden maaltijden op de kaart.

Het Stadsstrand is geopend op vrijdag van 13.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur tot 22.00 uur.

Er is dus slechts één maar: het moet goed weer zijn. Daarnaast moeten we door de bekende maatregelen een vinger aan de pols houden wat de drukte betreft.

Kom je naar het Stadsstrand? Weet dat wij pin-only zijn! En huisdieren (op vergunde hulphonden en kameleons na) zijn helaas niet toegestaan.

11 juli 2021  16.00  – 17.30 uur